ΑΡΧΙΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ

MEDIA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Σπερματέγχυση

Η παλίνδρομη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ο σφιγκτήρας της ουροδόχου κύστης δυσλειτουργεί με αποτέλεσμα το σπερματικό υγρό αντί να ακολουθήσει το δρόμο της ουρήθρας και να βγει προς τα έξω, κατευθύνεται προς τα μέσα, δηλαδή την ουροδόχο κύστη. Η λειτουργία του σφιγκτήρα μυ της κύστης μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες, όπως είναι η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, λήψη φαρμάκων για την αρτηριακή υπέρταση και βέβαια βλάβες του νεύρου του (τραυματισμός του νωτιαίου μυελού μετά από ατυχήματα, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτης).

Οι άνδρες με αυτό το πρόβλημα μπορούν να γίνουν γονείς με τη βοήθεια των τεχνικών της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στην περίπτωση αυτή συλλέγονται τα ούρα τους και σε αυτά αναγνωρίζονται και απομονώνονται σπερματοζωάρια. Έτσι από τα ούρα μπορούν να απομονωθούν σπερματοζωάρια και ανάλογα με την ποιότητα τους μπορεί να γίνει είτε σπερματέγχυση είτε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα ποσοστά επιτυχίας είναι ανάλογα με τα ποσοστά της χρήσης φυσιολογικά παραγόμενου σπέρματος.

Ενδομήτριες επεμβάσεις Ευαγγελινάκης Νικόλαος Γυναικολογικό Μαιευτικό Ιατρείο

Τι είπαν οι ασθενείς

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος, η εμπειρία στον τοκετό με τον κύριο Ευαγγελινάκη και την εξαιρετική μαία του κυρία Ασημακοπούλου ήταν μοναδική.Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τους εμπιστευτείτε.

Agapi Koutroulia

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και σίγουρα θα συνεχίσω να τον επιλέγω τόσο για τις γνώσεις του όσο και για τη συμπεριφορά του προς τους ασθενείς.

Αναστασία Σιάτου

Είναι υπέροχος γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος, έχει χιούμορ που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ασχολείται με το πρόβλημα σου και σου εξηγεί τα πάντα... Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Maria Antwniadh