ΑΡΧΙΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ

MEDIA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Τράπεζα Σπέρματος

Στις καταστάσεις που αναφέρονται παρακάτω είναι δυνατή η λήψη, κατάψυξη και συντήρηση σπέρματος από τον άνδρα, διαδικασία που με έναν όρο περιγράφεται ως τράπεζα σπέρματος:

  • Πριν την έναρξη χημειοθεραπείας σε περίπτωση κακοήθειας (π.χ.σεμίνωμα όρχεων)
  • Σε περιπτώσεις αποφρακτικής αζωοσπερμίας λαμβάνεται σπέρμα με κατάλληλη χειρουργική μέθοδο
  • Εάν προβλέπεται απουσία του συντρόφου στη διαδικασία της σπερματέγχυσης ή εξωσωματικής
  • Εάν υπάρχει δυσκολία παραγωγής σπέρματος από το σύντροφο οπότε προτιμάται να υπάρχει και αποθηκευμένο υλικό
  • Επί ορμονικής θεραπείας του άνδρα
  • Εάν υπάρχει σοβαρή ολιγοασθενοσπερμία τότε καλό είναι να καταψύχονται περισσότερα του ενός δείγματα ώστε να εξασφαλίζεται η ύπαρξη αρκετού υλικού την ημέρα της εξωσωματικής ή σπερματέγχυσης.
  • Εάν δεν προβλέπεται άμεσα τεκνοποίηση και ο άνδρας επιθυμεί τη συντήρηση γενετικού του υλικού ώστε να είναι διαθέσιμο αργότερα.
    Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, τα δείγματα μπορούν να φυλαχθούν αρχικά για 5 έτη ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα 5 έτη.
Ενδομήτριες επεμβάσεις Ευαγγελινάκης Νικόλαος Γυναικολογικό Μαιευτικό Ιατρείο

Τι είπαν οι ασθενείς

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος, η εμπειρία στον τοκετό με τον κύριο Ευαγγελινάκη και την εξαιρετική μαία του κυρία Ασημακοπούλου ήταν μοναδική.Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τους εμπιστευτείτε.

Agapi Koutroulia

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και σίγουρα θα συνεχίσω να τον επιλέγω τόσο για τις γνώσεις του όσο και για τη συμπεριφορά του προς τους ασθενείς.

Αναστασία Σιάτου

Είναι υπέροχος γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος, έχει χιούμορ που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ασχολείται με το πρόβλημα σου και σου εξηγεί τα πάντα... Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Maria Antwniadh