ΑΡΧΙΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ

MEDIA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Υποβοηθούμενη εκκόλαψη

Η εμφύτευση του εμβρύο στη μήτρα πραγματοποιείται μερικές ημέρες μετά την εμβρυομεταφορά και προϋποθέτει τη διάβρωση της διαφανούς ζώνης από το έμβρυο (από μέσα προς τα έξω δηλαδή). Όταν αυτή λεπτύνει αρκετά τότε μπορεί το έμβρυο να «εκκολαφθεί» και είναι δυνατή η προσκόλλησή του στο ενδομήτριο (εμφύτευση). Εάν η διαφανής ζώνη είναι παχυσμένη (για παράδειγμα σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή λόγω κρυοσυντήρησης ή παρατεταμένης καλλιέργειας) θεωρητικά η εκκόλαψη και τελικά η εμφύτευση του εμβρύου δυσχεραίνεται.

Στην περίπτωση αυτή ο εμβρυολόγος μπορεί να δημιουργήσει μία οπή στη διαφανή ζωνή είτε με laser (ειδικά προσαρμοσμένο στο μικροσκόπιο) είτε με κατάλληλη χημική ουσία πριν την εμβρυομεταφορά, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την εξασθένιση της διαφανούς ζώνης και την εμφύτευση του εμβρύου.

  Ενδομήτριες επεμβάσεις Ευαγγελινάκης Νικόλαος Γυναικολογικό Μαιευτικό Ιατρείο

  Τι είπαν οι ασθενείς

  Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος, η εμπειρία στον τοκετό με τον κύριο Ευαγγελινάκη και την εξαιρετική μαία του κυρία Ασημακοπούλου ήταν μοναδική.Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τους εμπιστευτείτε.

  Agapi Koutroulia

  Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και σίγουρα θα συνεχίσω να τον επιλέγω τόσο για τις γνώσεις του όσο και για τη συμπεριφορά του προς τους ασθενείς.

  Αναστασία Σιάτου

  Είναι υπέροχος γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος, έχει χιούμορ που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ασχολείται με το πρόβλημα σου και σου εξηγεί τα πάντα... Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Maria Antwniadh